Intervju og forventninger

ElevbloggenTrending Sports • 03 / februar / 23

I dette innlegget kan du lese et intervju om folkehøyskole og den neste turen vi skal på med Thomas Jensen fra Trending Sports.

Andre halvår er godt i gang og vi har fått mange opplevelser og minner sammen. Samtidig har vi fortsatt mye å se frem til! Nå skal vi ta en prat med Thomas om hva han synes om året, og tanker rundt den neste utenlandsturen vår.

Først og fremst: hva synes du om skoleåret hittil? Har det stått til forventningene du hadde før du begynte i høst?

Det har vært veldig bra. Jeg vil si at det faktisk har overgått forventningene. Jeg har blitt kjent med mange fine folk som jeg ikke trodde jeg skulle bli kjent med i starten. Vi har hatt det veldig gøy i linjetimer, på tur, på skolen og generelt hatt det bra.

Hva var annerledes på folkehøyskolen enn du hadde trodd og hva har overrasket deg?

Før jeg begynte hadde jeg og folk jeg kjenner noen fordommer mot folkehøyskole, men året viste seg å bli veldig bra. Jeg ble positivt overrasket over folkene som var her, lærene, maten, aktivitetene og samholdet vi på skolen har fått.

Hva er det beste med å gå på Trending sports?

Det beste med å gå på Trending Sports er at ingen dager er like. Vi tester ut mange ulike sporter og aktiviteter, så vi sitter ikke stille i linjetimene. Vi holder oss i god form, det er gøye aktiviteter, varierte og artige oppvarmingsøvelser og at vi blir så godt kjent med klassen.


På lørdag reiser vi på Trending Sports til Lanzarote. Der skal vi bo i ti dager på Club la Santa. Dette er et sportshotell hvor vi kan prøve mange ulike sporter. Blant annet squash, CrossFit, tennis, vindsurfing, padle tennis, kajakk, yoga og golf.

Hva er dine forventninger til turen?

Jeg tror det blir en veldig bra tur, jeg tror vi kommer til å komme enda nærmere hverandre, bli enda bedre kjent, at vi kommer til å ha det veldig gøy sammen, slappe av, prøve ting vi ikke har prøvd før og egentlig bare kose oss og nyte varmen.

Hvilke sporter/ aktiviteter gleder du deg til?

Windsurfing ser jeg veldig frem til, snorkling/dykking om vi skal det og andre vannsporter. Jeg gleder meg også til å spille padle tennis, squash, tennis, badmington og trene styrke på treningsstudioet de har der.

Og tilslutt, hva gleder du deg mest til med hele turen?

Jeg gleder meg mest til å bare være med klassen, bli bedre kjent, og gjøre gøye ting sammen.

Tusen takk til Thomas som stilte opp på intervjuet. Nå gleder vi oss og teller ned til avreise!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ