Intervju om reiseliv

Reiseliv • 24 / oktober / 18

Reiseliv klassen har kommet godt igang igjen etter høstferien. Vi har fått evaluert vår tur til Skottland, og selv om det føles som om vi nettopp landet på norsk jord, er vi allerede igang å planlegge neste tur ut av landet.

Denne uken for reiseliv har dermed gått til filmer, lesing av artikler og presentasjoner om temaer innenfor Israel og Jordan. Siden vi da ikke har gjort noe som det er mye å skrive om her, så tenkte vi å benytte den anledningen til å spørre to av våre medelever om hvorfor de valgte reiseliv her på Grenland fhs.

Våre to intervju kandidater er Ingvild Mørk Salvesen og Mathias Johansen Tarraldsen.

 

Ingvild Mørk Salvesen:

Hvorfor valgte du å gå reiseliv på Grenland folkehøyskole?

  • Jeg trengte et pusteår etter videregående, og ønsket et år med mange nye opplevelser. Da synes jeg Grenland passet bra da de hadde mye fokus på nettopp opplevelsene og reisene, og ikke bare hvordan bransjen er. Jeg synes også at Grenland så ut til å være en god skole.

Hva gleder du deg mest til i løpet av året på skolen?

  • Jeg har egentlig gledet meg mest til turen til New York, men nå som vi har startet planleggingen for Jordan og Israel turen, gleder jeg meg mer og mer til den turen også.

Hva er det kjekkeste med Grenland?

  • Det kjekkeste med Grenland er alle folkene som går her. Vi har det så utrolig morsomt sammen, både i og utenfor klassen.

 

Mathias Johansen Tarraldsen:

Hvorfor valgte du reiseliv på Grenland folkehøyskole?

  • Av de skolene og linjene jeg vurderte å søke på, virket Grenland best. Reisene og opplevelsene som ble tilbudt ved linjen virket spennende og varierte.

Hva gleder du deg mest til i løpet av året på skolen?

  • Jeg gleder meg veldig til turen til Jordan og Israel, som kun er om en drøy uke unna. De andre turene virker jo også veldig spennende.

Hva er det kjekkeste med Grenland?

  • Det kjekkeste med Grenland for meg er selve linjen og alle turene vi får dra på sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ