Jomfruland

Botrening • 06 / oktober / 21

Første linjetur er gjennomført og vi er storfornøyde!🤗 Hele klassen til Jomfruland ble en koslig og fin tur for oss alle sammen! Godt humør og godt selskap skapte god stemning!💛

For mange av oss var det første gang vi besøkte øya, og vi ble ikke skuffet. Dagen startet med å ta taxibåten ut til øya.🚤Vi lasset både mat, bagasje og folk i båten før vi satte kursen mot Jomfruland. Når vi kom fram var det tid for lunsj ute på det store tunet i strålende vær!🤩

Etter litt tid til utpakking og diverse var det tid for å gå tur rundt om på øya. Vi gikk blant annet til rullesteinstranda i strålende sol.☀️Vi var også innom en koslig liten kunstutstilling, samt det gamle fyrtårnet på øya!🗼Der var vi også så heldig å få lov å gå inn. Det var helt fantastisk utsikt på toppen!

Etter mange timer ute var det tid for middag og pizzabaking.🧑🏼‍🍳Det bød på noen utfordringer da ikke alt utstyret var på plass. Men pizza ble det hvertfall til slutt og det smakte himmelsk!🍕Vi avsluttet dagen med spill og kake til dessert.

Så var turen kommet til ende og vi vender snuten tilbake til skolen. Det har vært en fantastisk tur i utrolig godt selskap!💛 Vi sitter igjen med gode minner, og håper vi får mulighet til å dra tilbake en gang senere!

Botreningsklassen takker for en fin tur!💛💛💛

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ