Jomfruland

Botrening • 06 / oktober / 21

Første linjetur er gjennomført og vi er storfornøyde!? Hele klassen til Jomfruland ble en koslig og fin tur for oss alle sammen! Godt humør og godt selskap skapte god stemning!?

For mange av oss var det første gang vi besøkte øya, og vi ble ikke skuffet. Dagen startet med å ta taxibåten ut til øya.?Vi lasset både mat, bagasje og folk i båten før vi satte kursen mot Jomfruland. Når vi kom fram var det tid for lunsj ute på det store tunet i strålende vær!?

Etter litt tid til utpakking og diverse var det tid for å gå tur rundt om på øya. Vi gikk blant annet til rullesteinstranda i strålende sol.☀️Vi var også innom en koslig liten kunstutstilling, samt det gamle fyrtårnet på øya!?Der var vi også så heldig å få lov å gå inn. Det var helt fantastisk utsikt på toppen!

Etter mange timer ute var det tid for middag og pizzabaking.??‍?Det bød på noen utfordringer da ikke alt utstyret var på plass. Men pizza ble det hvertfall til slutt og det smakte himmelsk!?Vi avsluttet dagen med spill og kake til dessert.

Så var turen kommet til ende og vi vender snuten tilbake til skolen. Det har vært en fantastisk tur i utrolig godt selskap!? Vi sitter igjen med gode minner, og håper vi får mulighet til å dra tilbake en gang senere!

Botreningsklassen takker for en fin tur!???

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ