Jul og hygge!

ElevbloggenFotball Europa • 09 / desember / 20

Vi går inn i juletider og fotballgutta har selvfølgelig deltatt med sitt, her vil du få litt fra hva vi har gjort i førjulstida!

Vi har vært gjennom en del de siste ukene. De forrige ukenes seminarer har vært tilegnet jula. Vi hadde først pepperkakebaking med konkurranse også var det juleverksted forrige lørdag. Dette var veldig hyggelig og noe som var med på å skape julestemning her på Grenland!

Vi har også fått trent godt den siste tiden, det har vært bra trøkk på trening og folk har vært på, selv om det nærmer seg jul.

På bana og klar for trening!

Vi har også begitt oss ut på noen forskjellige sosiale aktiviteter. Forrige fredag var vi på DownTown og hadde billijardturnering. Selverklært forhåndsfavoritt Stian gikk av med seieren etter god innsats fra samtlige! Ting utenfor banen er også noe vi er gode på her på Grenland!

Konsentrerte gutter.

Tirsdag ettermiddag lagde vi pizza sammen, det var storartet og alle bidro til god mat og god stemning. Samholdet i gruppa bare vokser, og vokser!

Flink kokk
Årets vakreste pepperkakebygning.

Til slutt vil vi bare ønske alle god jul fra fotballgutta! Folk må også inn på Instagram å følge vår julekalender @fotballeuropagrenlandfhs og vi ser frem til et nytt år med masse Joga Bonito i vente!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ