Julefest – En fin avslutning på det første halve året!

Action/bistandElevbloggen • 15 / desember / 23

Et halv år har allerede gått, og nå er det tid for juleferie. Vi har derfor denne torsdagen hatt en juleavslutning med gudstjeneste, god julemat, sang, dans og mange andre innslag fra elever og lærere på skolen.

Dagen startet rolig med at alle elevene på skolen var delt inn i grupper, og vi fikk ulike områder vi skulle vaske sånn skolen ble ren og pen. Deretter hadde alle god tid å stelle- og pynte seg til vi skulle gå i kirken, å etterpå ha en julefest!🎄🎅

Gudstjeneste

Gudstjenesten startet klokka 18. Det var vår egen skoleprest, Stian, som hadde gudstjenesten. Det var en fin stund med både sang av elever og lærere, instrument-spilling, bibellesing og enda mer sang. Alle hadde pyntet seg fint, og det var en fin måte å komme i julestemning på. På vei tilbake til kirken hadde alle hver sin fakkel, og gikk på rekke og rad og lyste opp veien.🤩

Julemat og kos

Etter gudstjenesten var det tid for mat. Vi fikk både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør, og vi var flesteparten enige om at dette var den beste maten vi hadde fått til nå i år. Det var også gøy at det endelig vær lærerne som var servitører for oss, og ikke motsatt som det pleier.:)

Det ble også presentert nydelig solo-sang, taler fra lærere, allsang, og jentenes- og guttenes tale!😍

Etter middagen fortsatte programmet med mer allsang, og vi fikk også servert riskrem og karamellpudding til dessert. Det smakte nydelig!

Show i gymsalen

Etter alle magene var fulle med god middag og dessert, var det tid for show i gymsalen! Her var det mange som deltok. Vi fikk se både et skuespill av valgfaget drama, nydelig sang fra valgfaget kor og dans fra både stipper, elevrådet, elever og lærere.

Etter showet var ferdig gikk vi alle i tradisjonenes tro rundt juletreet, mens vi sang mange julesanger. Dagen ble deretter avsluttet i fellesstue hvor vi alle satt ned sammen å pratet og koste oss. Vi nøyt den siste kvelden sammen før juleferie!

Det var rett og slett en perfekt avslutning på det første halvåret, og vi gleder oss allerede til å komme tilbake!

-Hilsen alle oss fra Action og Bistand

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ