Kajakktur med Bistand/Action

Action/bistandElevbloggen • 10 / september / 19

I uke 2 av vårt fantastiske folkehøyskole-år var det duket for første lille tur med klassen. Dette ble en trivelig opplevelse hvor vi ble bedre kjent med hverandre og ikke minst fikk teste våre ferdigheter i forhold til kajakk og padling. Turen gikk til et av de fine nærområdene her i Telemark ved navn Paradisbukta, og her nøt vi omgivelsene helt for oss selv ????

Vi delte klassen i to, slik at halve klassen gikk til Paradisbukta og resten av gjengen padlet i kajakk. På vei tilbake byttet vi, slik at alle fikk gleden av begge opplevelsene. 

Vi var svært heldige med været, og på lik linje med læreren vår Randi Irene, var det flere som ikke kunne motstå å hoppe i vannet så fort vi var fremme. Det var til og med to ekstra tøffe jenter, Marie og Tuva, som benyttet seg av muligheten til å hoppe ned i vannet fra en klippe på rundt 12 meter. Crazy girls! 

Noen nøyt sola kanskje litt for godt..?

Videre utover kvelden lagde vi taco sammen, noe som er dømt til å bli god stemning. Hvem blir vel ikke i godt humør av taco? ????

Utover kvelden ble det tid for bålkos og ikke minst s’mores! ???? Da fikk vi muligheten til å bli enda bedre kjent med hverandre og glede oss over alt vi har i vente.

Ettersom stjernehimmelen var så utrolig klar og fin, var det en selvfølge at noen av oss måtte sove under åpen himmel. Tips til neste tur; ikke legg dere i nedoverbakke! Da kommer du til å skli av liggeunderlaget med soveposen ????????‍♂️

En så sprudlende og blid gjeng skal du lete lenge etter! Vi gleder oss utrolig masse til fortsettelsen av dette eventyret vi har begitt oss ut på ????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ