Kamuli Childrens Home

Action/bistandAfrika • 16 / februar / 20

De to siste dagene i Uganda har vi tilbringt på Kamuli Childrens Home. Kamuli Childrens Home er et av de største prosjektene som organisasjonen Make Possible har. På dette barnehjemmet har vi fått mye tid til å være sammen med de energifulle barna, og vi har både lekt, danset og sunget med de.

Da vi første gang kjørte inn porten til senteret ble vi alle rørte av synet som møtte oss. Her sto barna på en lang rekke mens de sang og klappet oss inn. De har virkelig ikke sluttet å imponere oss etter det.

De hadde også framføring av både dans og sang for oss med det første vi kom! Vi fikk også vist noen danser for dem, før vi danset sammen, noe som virkelig skapte god stemning

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2020/02/img_6724.mov

På dag to var det klart for et løp med barna som skulle gå fra barnehjemmet til skolen deres. Her stilte de sterkt barbeint, mens flere av oss i joggesko sleit med å holde følge! På skolen deres fikk vi møtt enda flere barn og det ble igjen god stemning med mye sang og dans.

Da vi kom tilbake til barnhjemmet fikk vi en omvisning av det prosjektet Make Possible gjør i forbindelse med barnehjemmet nå. Alle i gruppa ble mektig imponert og engasjert av den jobben som blir lagt ned av alle som jobber der frivillig. De av oss i gruppa som hadde mulighet bestemte seg også for å bli faddere til flere av barna på senteret noe som ble veldig rørende for mange. Det var en vanskelig avskjed med barna, men vi alle sitter igjen med gode minner for livet.

Nå har vi krysset grensen til Kenya og gleder oss til å få oppleve hva dette landet har å by på! Vi kan ikke vente med å fortelle dere om hva vi skal gjøre her.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ