Klare for ny reise

Reiseliv • 01 / november / 18

Nå begynner gjengen virkelig å kjenne på reisefeberen, da det nå kun er 4 dager igjen til vi reiser til Jordan og Israel.

De siste dagene har vi brukt de ledige linje timene på å forberede oss til turen, med både film, dokumentarer og litt lesestoff hvor vi fordypet oss i ulike temaer med en såkalt walk’n talk. Vi har også fått poser med skoleutstyr som en hver av oss skal ta med i kofferten, slik at vi kan gi dem til en skole vi skal besøke på turen.

For noen uker siden hadde vi også en natursti hvor halve klassen sto med poster fordelt utover Uræddløypa. Den resterende halvdelen av klassen var altså da de som utførte postene. På onsdag, som et lite avbrekk fra forberedelsene til turen, fikk vi ha en slik natursti til der vi byttet roller om hvem som sto på post og hvem som utførte postene. Denne naturstien var på Preståsen, en liten topp rett i nærheten.

Ellers denne uka har vi selvfølgelig feiret halloween med felles opplegg for hele skolen. Dette var en skrekkfylt opplevelse for mange, og stippene gjorde en god jobb med å få pulsen til elevene gå litt fortere. Det ble en god del høylytte skrik utover kvelden for å si det sånn. Vi kledde oss også ut, og det var mange vel gjennomførte kostymer å se.

Med halloween unnagjort og novemberdager foran oss, gleder vi oss til ny tur på mandag. Vi vil også minne om at dersom du ønsker flere oppdateringer fra turen og de neste turene vi har foran oss, kan du følge oss på instagram: reiseliv2k18

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ