Knallstart for Fotball Europa-gjengen

Fotball Europa • 23 / september / 18

Fotballgjengen på Fotball Europa er godt i gang med året. I løpet av den siste uken har vi spilt to kamper. Først tok vi imot Numedal FHS til kamp på hjemmebane forrige torsdag. Vi visste lite om hva som møtte oss, men var mer enn klare for kamp. I kampen skulle vi også få oss en stor overraskelse.

Allerede fra første spark på ballen merket vi at dette var en kamp vi kom til å styre og det tok ikke lange tiden før den første ballen lå i nettet. Med publikum i ryggen presset vi på og ledet hele 6-0 til pause. Likevel var vi ikke helt fornøyde med egen prestasjon spillmessig. Linjelærer Håkon ga i pausen tydelig beskjed om at vi måtte opp flere hakk.

Den andre omgangen startet på samme vis. Vi styrte kampen og fikk et frispark som vår kjære stipendiat Hans Hagen Svastuen skulle ta. Og som en vis mann en gang sa: Himmelen er stedet der eselet endelig får tak i gulroten. Torsdag var vår kjære stipendiat eselet som endelig kom til himmelen. For etter ETT ÅR OG 32 dager skulle det endelig lykkes for Hans å score et mål. Et frispark som falt ned som lyn fra klar himmel ga oss en perfekt start på omgangen. Og Hans ga seg ikke med ett mål, men endte til slutt opp med hele tre scoringer!

Som om ikke det var nok scoret også Aleksander Norum og Hussein Mobarek hvert sitt hattrick. Mads Berg noterte seg for to scoringer, mens Mathias Skjellum scoret hele fire mål i kampen som til slutt endte 15-0 i vårt favør.

Søndag var vi igjen klare for kamp. Denne gang var det juniorlaget til Eidanger som sto på andre banehalvdel. Vi merket tidlig at dette ble en tøffere nøtt å knekke, men klarte etter hvert å få kampen inn i vårt spor. Målene strømmet etter hvert raskere inn enn Golfstrømmen på sitt sterkeste. Da dommeren blåste av kampen sto det hele 9-0. Norum (2), Matias Skoglund (2), Hasse (2), Skjellum, Alexander Olsen og til og med Jørgen Fiskaa fisket til seg scoringene i dette oppgjøret.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.