Korona-tid og «Hjemlengsel»

Fotball Europa • 27 / mars / 20

Etter kampen mot Haugetun, fikk vi en uventet beskjed om at alle måtte bestille tur hjem uten retur billett pga korona pandemien.

Da vi hadde kommet tilbake fra kamp, hadde mange allerede dratt uten at vi hadde mulighet til å si farvel. Alle synes det var rart og trist å måtte forlate skolen på så kort varsel, og ikke minst ikke kunne vite når vi kanskje kommer tilbake.

Tiden hjemme for de fleste på fotball Europa er ikke like gøy eller spennende som på skolen, og vi kjenner alle på at vi gleder oss til å komme tilbake. Men vi må gjøre noe for å la tiden til å gå, og mange av oss som ikke er i karantene har brukt tiden til litt av hvert.

En selvfølge var vell at vi har spilt litt fotball før de stengte banene for all bruk. Båltur på heia og joggeturer i den flotte naturen har blitt flittig brukt av de fleste. Men tror nok det har gått flest timer bak skjermen med FIFA eller diverse på menyen.

Lærerne våres har også stelt i stand en del konkurranser gjennom Facebook og Instagram som har vært en stor suksess. Quiz fra A til Å, brette tøy på kortest tid, bake konkuranser og grønn uke. Kanskje det som var mest populært var dorull challengen, hvor man publiserte en story der man trikset med en dorull.

Uansett savner vi skolen og gutta boys kjempe masse, og håper og satser på at det ikke blir så altfor lenge til vi møtes igjen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ