Kreativ uke på Grenland!

Action/bistand • 19 / januar / 20

Denne uken arrangerte moldovaklassen «kreativ uke» på Grenland folkehøgskole. Du lurer på kanskje hva dette er? Det er altså en uke hvor elevene fra prosjekt Moldova har ansvaret for å lage ulike kreative arrangementer for å samle inn penger til Misjon uten grenser og Moldova.

Uken startet med et pang! Mandag kveld var det endelig klart for volleyballturnering i gymsalen -men dette var ingen vanlig volleyballturnering. For å samle inn penger til Moldova gjorde vi det mulig for elevene å kjøpe ulike hemninger til deltakerene. Under volleyballkampen kunne du blant annet kjøpe at noen skulle spille i høye hæler, gorillakostymer og med svaksynte slalombriller. Det ble en spennende finale da begge lag ble teipet sammen til en stor menneskeball. Dette ble svært gøy for oss som hadde brukt en god del penger på hemninger.

Etter en vellykket volleyballturnering, var det tirsdag og rebus som stod for tur. Rebusen gikk ut på at deltagerne skulle vandre sammen i små grupper til ulike poster der forskjellige utfordringer ventet på dem. Noen av utfordringene var kanskje vanskeligere eller mindre fristende å gjennomføre. Da var det heldigvis mulig for deltakerne å betale en sum for å slippe å gjøre posten, men allikevel få poeng og dermed fremdeles være med å konkurrere om den jeve premien! Før rebusen startet, var det også mulig å kjøpe ulike hemninger til deltakerene for å gjøre postene enda vanskeligere og morsommere.

På onsdagskvelden arrangerte vi også en markedskveld. Her solgte hele Moldova-klassen ulike tjenester og godsaker- alt fra himmelsk massasje, drinker og kaker til krem-kasting med svamp. Her er noen bilder fra kvelden!

Tiden fløy og plutselig var det fredag, og casino. Iført penklær ble det arrangert alt fra poker til billjardturnering. De heldige utvalgte måtte selvfølgelig gjennom en buderunde for å kunne sikre seg en plass. For de mindre spilleglade var det også mulighet for å snurre lykkehjulet, eller kjøpe en drink i baren.

Dette har vært en svært artig og kreativ uke hvor alle har deltatt og bidratt til å samle inn en god del penger til Moldova! Følg med videre for å finne ut hvor mye vi totalt har samlet inn i løpet av denne uken, og de straffene vi i Moldova-klassen har måttet gjøre!????????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ