Levde som proffer i England

EnglandFotball EuropaTyskland • 13 / november / 18

Rett fra Tyskland dro fotballgjengen rett videre til treningsleiren i England.

Etter de to kampene lørdag og søndag i Tyskland fikk vi med oss enda en kamp mandag før vi dro videre. Fotballgjengen var til stede på Hamburger SVs fine stadion i Hamburg for å se toppkampen i Bündesliga 2 mellom Hamburger SV og Köln. Hamburger SV vant 1-0 og sørget for at vi i år fikk tre hjemmeseire på tre forsøk i Tyskland.

Tirsdag morgen satte vi kursen mot England og treningsleiren på St. Georges Park. Treningsanlegget hvor alle de engelske nasjonallagene holder til. Der levde vi som proffer. Vi ble innlosjert på rommene etter at vi hadde fått utforsket området. På kvelden prøvde noen ut bassenget og styrkerommet som var noen av fasilitetene vi hadde fri tilgang til.

Onsdagen startet med omvisning på de forskjellige fasilitetene de hadde på anlegget. Etter omvisningen var det klart for første trening med engelsk trener. En god og inspirerende fotballøkt. Deretter avsluttet vi dagen med Champions League kamp der vi fikk oppleve Manchester Uniteds elleville snuoperasjon – en kamp vi for øvrig så «sammen med» Englands landslagstrener Gareth Southgate.

Torsdagen var det klart for en liten runde med teambuilding. Etter det hadde vi et tre timers opplegg med Gamechanger Preformance. Der tok vi tester med utstyr som norske fotballklubber bare kunne drømme om. Alle fikk testet sin egen akselerasjon og spenst. Vi ble så sendt videre til styrkerommet for en kort styrkeøkt. Deretter fortsatte treningsøkten i bassenget hvor det både var bevegelsestrening og kontrastbad på programmet. Flere høye skrik kom fram under to minutters intervallene i det ti grader «varme» vannet.

Fredag hadde vi en ny fotballøkt med engelsk trener på en strøken kunstgressbane. Etter trening rakk vi en kjapp dusj før vi måtte sjekke ut av hotellet. Vi fikk så lunsj som en siste smak på den fantastiske maten de hadde der før vi dro forskjellige steder i England for å se kamper. Mer om det senere…

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ