Linjeuke 2, del 1!

ElevbloggenFotball Europa • 15 / november / 20

Forrige uke hadde vi vår andre linjeuke for året, her skal dere få litt fra hva vi har gjort.

Linjeukene startet mandag 2. november. Mandag og tirsdag var forholdsvis vanlig, med fotballtrening og måltider som ellers. Tirsdag kveld ble avsluttet med Champions League og tippekonkurranse.

Wullum i kjent driv med ball

Onsdag var vi i Skien fritidspark på Curling, tross ikke all verdens av ferdigheter fikk gutta delvis dreisen på det etter hvert:) Vi var delt inn i 3 lag, hvor det selvsagt var straff på tapende lag.

Fete bukser er viktig i curling

Torsdagen gikk også ganske vanlig for seg, med fotballtrening og måltider til vant tid. Det ble også tid til litt ekstra volleyball denne dagen.

Fredagsmorgen pakket vi sakene våres og tok fatt på årets første utflukt. Turen gikk til Knattholmen, via Tønsberg og Gravity trampolinepark. Det virket som gutta storkoste seg med å ha hele parken alene. Dagen ble avsluttet med en liten spasertur opp til Slåttsfjell, hvor Magne hadde historietime for resten, og middag på Peppes!

Lørdag hadde vi teambuildingsaktiviteter med Håkon på Knattholmen. Vi var inndelt i 2 lag, hvor det ene laget egentlig var ganske overlegent og vant alle øvelsene. Det var så klart taperpremie på taperlaget, denne gangen var det bading. Senere samme dag var vi tilbake i Tønsberg, med Escape Room på programmet.

Fortjent bad etter tap i team building.

Søndag var siste dag på vår lille utflukt, og denne dagen ble avsluttet på O’Learys i Skien med storkampen Man City-Liverpool. Det var kanskje ikke England og St. Georges Park, men om vi koste oss er det ingen tvil om! Følg med videre om hva vi gjorde i uka etter!

På O’Learys

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ