Linjeuke for fotballelevene

Fotball Europa • 18 / oktober / 18

Det har skjedd en del siden sist. Uka før høstferien hadde vi linjeuke. Det ble en innholdsrik uke som vi tilbragte sammen her på skolen.

Vi startet uken med kokkekamp hvor vi skulle lage et tre-retters måltid til våre stipendiater, Hans og Kristoffer. Den ene gruppen hadde linjas utdannede kokk, Morten, på laget og var derfor favoritter. De innfridde og stakk av med seieren etter å ha servert melon/spekeskinke til forrett, indrefilet til hovedrett og pannekaker med krem og sjokolade til dessert. Men det viktigste her var ikke å vinne, men å ikke havne på sisteplass. Taperne måtte nemlig bite i det sure eplet og vaske opp etter alle de andre gruppene.

Videre i uken hadde vi mange ulike sosiale aktiviteter. Vi var blant annet på bowling i sentrum, hadde gul bolle i Dagligstua, spilte sandvolleyball og tippekuponger til Champions League.

I tillegg hadde vi en storslått Fifa-turnering i Dagligstua hvor vi hadde rigget opp fem skjermer med Playstation til hver skjerm. Etter litt for mange timer med spilling på rommet var Hasse favoritt foran turneringen og bergenseren innfridde til det fulle. Han lekte seg fram til finalen og ga Norum klar beskjed om at han ikke var berettiget til å spise kirsebær med de store da han ydmyket han hele 5-1 i finalen og dermed stakk av med seieren!

 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ