Linjeuke og oslotur

Route 66 • 07 / oktober / 18

Nå er første linjeuka for året over, og Route 66 har gjør mye gøy! Vi starta uka med å spille endel band, lærte om blues og hadde overnatting inne på klasserommet med blant annet Grease på skjermen.

På onsdag møttes vi ute 07:00 og var klare for å dra inn mot Oslo. Første stoppet for dagen var en omvisning på NRK, der vi fikk se radioteateret, kostymelageret, de tre studioene hvor det spilles inn show og der det spilles inn nyhetene. Vi var også inne på lageret der de har kulissene til mange av showene.

Etter NRK var det lunsj, og vi møttes på Popsenteret etter det. På popsenteret startet vi med en liten omvising om musikk og instrumenter fra ca. 1920-tallet til idag. Videre kunne vi lage vår egen sang eller et cover av en sang, ta album bilde og laget cover album til sangen. Her fikk nesten alle prøvd seg, og resultatene ble utrolig morsomme og bra. Man kunne også spille trommer, bass, gitar og piano til kjente sanger som take on me av a-ha.

Etter vi var på Popsenteret tok vi turen til Peppes på Jernbanetorget og spiste mer pizza en noen av oss kanskje orket.

Det siste vi gjorde i Oslo var å dra tilbake til NRK og så på innspillingen av Brille. Det var veldig gøy å se hvordan man spiller inn et tv-program i stede for å se det på tv. Etter en lang og morsom dag dro vi tilbake til skolen og takket for en bra dag i Oslo.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ