Linjeuker igjen!

ElevbloggenFotball Europa • 22 / november / 20

Vi har nettopp vært gjennom to nye linjeuker, og her skal du få litt av det vi har vært gjennom:

Linjeukene startet mandag 2. november. Mandag og tirsdag var forholdsvis vanlig, med fotballtrening og måltider som ellers. Tirsdag kveld ble avsluttet med Champions League og tippekonkurranse.

Onsdag var vi i Skien fritidspark på Curling, tross ikke all verdens av ferdigheter fikk gutta delvis dreisen på det etter hvert:) Vi var delt inn i 3 lag, hvor det selvsagt var straff på tapende lag.

Fete bukser er viktig i curling

Torsdagen gikk også ganske vanlig for seg, med fotballtrening og måltider til vant tid. Det ble også tid til litt ekstra volleyball denne dagen.

Wullum i kjent driv med ball på vei fremover:)

Fredagsmorgen pakket vi sakene våres og tok fatt på årets første utflukt. Turen gikk til Knattholmen, via Tønsberg og Gravity trampolinepark. Det virket som gutta storkoste seg med å ha hele parken alene. Dagen ble avsluttet med en liten spasertur opp til Slåttsfjell, hvor Magne hadde historietime for resten, og middag på Peppes!

Lørdag hadde vi teambuildingsaktiviteter med Håkon på Knattholmen. Vi var inndelt i 2 lag, hvor det ene laget egentlig var ganske overlegent og vant alle øvelsene. Det var så klart taperpremie på taperlaget, denne gangen var det bading. Senere samme dag var vi tilbake i Tønsberg, med Escape Room på programmet.

Kald straff på taperne i Team Building

Søndag var siste dag på vår lille utflukt. Den brukte vi til å få vaska og rydda oss ut, og endte opp på O’Learys i Skien med stormatchen Man City – Liverpool

På O’Learys

Uka etter gikk for det meste til trening og restitusjon, men noen ting gjorde vi.

Vi var blant annet på paintball i Porsgrunn. Det oste av testo og dette var noe gutta hadde gledet seg til, lenge. For noen var det fort høydepunktet med disse linjeukene.

Ivrig gjeng

Senere hadde vi også litt forskjellige aktiviteter med Håkon, og samme dag var det bordtennisturnering. Selverklært favoritt, Magnus, stakk noe ufortjent av med seieren.

Det var kanskje ikke England og St. Georges Park, men om vi hadde det gøy? 100%!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ