Linjeuker med trending sports

Trending Sports • 04 / desember / 22

I de forrige linjeukene har vi på Trending sports blant annet prøvd en rekke sporter og aktiviteter både i Porsgrunn/Skien og i Polen.

I den første uken var vi her på skolen og i nærområdet. Vi badet i Skien fritidspark, buldret, spilte stratego og fotball med og mot Sjakklinjen, båltur i skogen med Reiseliv Europa og sandfotball med Fifa, fotball og Fantacy-linjen.

I den andre uken reiste vi til Krakow i Polen. Her var dagene fulle av ulike aktiviteter. Vi bowlet, kjørte gokart, segway, spilte archery tag, ulike VR-spill, squash, lazer tag og var på EscapeRoom.

Utenom de organiserte aktivitetene fant vi på aktiviteter på fritiden også. Noen valgte f.eks å dra til et spøkelseshus, og vi var en god gjeng på Museums of illusions.

Vi hadde også ansvar for å lage middagene selv. Vi ble delt opp i grupper som fikk tildelt en dag hver. I tillegg skulle hver enkelt ha et ord for dagen. Der fikk vi dele noe vi synes er viktig å huske på i hverdagen.

Vi ser nå tilbake på to veldig innholdsrike uker, hvor alle har blitt bedre kjent, vi har blitt mer sammensveiset og ikke minst har vi fått mange fine minner sammen.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ