Linjeveke 2

Route 66 • 11 / november / 19

Dinna veka så har Route klassa sin andre linje veke! Her skal vi jobbe med eit valgfritt prosjekt, dra på kanotur, konsertar og meir kjekt!

Måndag morning kl 10 var heile Route klassa klare til ei ny linje veke. Likt som forgje linjeveke så har vi eit prosjekt vi skal jobbe med vidare i veka, i tillegg til andre kjekke ting!

Klassa har delt seg i to grupper kvar ein har laga band som skal opptre for resten av klassa på måndag, og den andre gruppa skal lage musikkvideo. Begge grupper er komt godt i gang og det blir spennande å sjå slutt resultatet!

På tysdag begynte vi dagen med å høyre på Pia sin «min musikk». Min musikk er at kvar veke så høyrer klassa på ein ca 20 minutts lang speleliste laga av ein i klassen. Dette er ein fin måte å finne ny musikk på! Deretter fortsette vi på prosjekta våre! Band gruppa jobba vidare med songane sine og video gruppa har filma nokre interessante klipp.

Onsdag kan bli oppsummert med to ord: tur og moro. Det er linjeuke og i dag har klassen vært på tur til Bjørkedalen. Det var nesten helt vindstille, altså perfekt kanovær. Der dro vi på kanotur og padlet gjennom en elv. Vi endte opp midt i en stor innsjø, men turen ble utfordrende på grunn av mye is på vannet. Vi måtte slå årene på isen for å bryte den opp, men det endte dårlig. Thea knakk den ene åra ☺.


Da vi kom på land begynte vi å lage bål, der vi grillet pølser og drakk brus. Selv om det var kaldt så var det sol og fint vær, som gjorde at stemningen ble bedre. Etter pølsene kom turens høydepunkt; KOKKEKAMP! Vi var delt inn i tre grupper hvor målet var å lage den beste desserten på bålet. Pia, Thea og Serine lagde S’mores. Victoria, Ada og Silje lagde sjokoladekake i appelsin. Nikoline og Sandra lagde grilte bananer med sjokolade i. Etter mye jobb, innsats og smisking med dommerne, så kom juryen fram med en beslutning.

APPELSINKAKEN VANT!


Etter en kjekk dag med mange fine opplevelser og aktiviteter, så måtte vi dra tilbake til skolen, men dagen var ikke ferdig enda! På kvelden reiste vi til Larvik på kulturhuset Bølgen, hvor vi var på konsert hos HIGHASAKITE. Dette var et band som ikke mange av oss hadde hørt om, men når vi hørte på sangene kjente vi noen igjen. Det var veldig mye bruk av røyk og flammer, med et veldig bra lysshow, som gjorde at helheten i konserten ble bedre. Stemningen rundt passet musikken. Etter en konsert på nesten to timer dro vi derfra med et godt humør og gratis plakater som vi fant ved utgangen.

Vi som holder på med musikkvideo har var ute og filmet på torsdag. Der vi møtte på flere utfordringer da det kom til en scene som skulle bli filmet oppi et tre. Først var det å komme seg opp i treet, der vi prøvde flere metoder for å få en av oss opp. Til slutt fant vi en stige, der vår kjære stipp Sandra tok fatt og klatret opp. Men så kom problemet med å komme seg ned igjen, hun ble sittende en god stund å lure på hvorfor hu klatret opp i det hele tatt. Men etter det hoppet hun ned og vi fortsatte å filme musikkvideo. Noen scener skulle vi filme på kvelden, det var meget kalt. Men etter en god innsats fra hele gruppa ble vi ferdige slik at vi kunne gå inn å varme oss.

Imenst filmgruppa møtte sine utfordringar med filminga med HØGT mot (hehe), so fortsatte band gruppa med sitt eiget prosjekt. Etter fleire avsporingar, og ein liten tjuv start på julesongar (gisp!) kom dei fram til at dei skulle begynde å utforske på ein tredje song!

Då vi kom til fredag så begynte folk å nærme seg eit fullført prosjekt! Men vi var ikkje heilt i mål enda!

Etter å ha prøvd seg på tre forskjellige songar so bestemte band gruppa seg for ein song dei vil framføre på måndag. Sjølv om alle songane var kjempe kjekke å spele (inkludert dei spontane julesongane) so var det ein favoritt som regjerte!

Lørdagen hadde vi fri hele formiddagen, og mange i klasse brukte dagen på å ta igjen litt søvn. Klokka 18:30 møtte alle opp, klare for avreise til Larvik. Når vi kom frem til Bølgen i Larvik var vi heldigd nok til være med på lydprøven til D’Sound. Da fikk vi sett hvordan de jobber og hvor effektive det er mulig å være, en liten kontrast til slik vi jobber. :’)

Etter lydprøven dro vi innom Peppes Pizza og hadde en litt over gjennomsnittet god kveldsmat. Når alle var mette og fornøyde bevegde vi oss tilbake til Bølgen og var klare for konserter. Første konserten var med Pom Poko, utrolig gøy konsert med mye god stemning og musikere som hadde det gøy på scenen. Til slutt var vi klar for konserten til D’Sound, og det var alle andre som var der og. Lokalet var fullt av både nye fans og eldre fans, det var god stemning og konserten var utrolig bra. På kvelden dro vi hjem med godt humør og mange nye låter å høre på.

No er det måndag og vi har vist fram prosjekta våre! Band gruppa har framført songen «Drømmemann» av Cess, som dei naila!! Imenst video gruppa lagde ein fantastisk remake av musikkvideoen til «Strawberry Fields Forever» av The Beatles!

Og no er vi begynt på ny veke og reise til Liverpool! Snakkast snart!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ