LITEN ONSDAGSUTFLUKT!

Reiseliv • 05 / november / 20

Roadtrip til Langesund og Brevik- vi besøkte fin natur, ble tatt av bølgene og sist men absolutt ikke minst SPIST IS OG BRUS!!

Onsdagens tur gikk til Langesund og Brevik på en liten kosetur. Først kjørte vi til et utsiktspunkt, hvor flere av oss ble bløte av en bølgedusj.

ikke lett å ta bilder foran høye bølger og mye vind

Vi skulle også et lite stopp i Langesund sentrum, men så fant vi noen trampoliner som alle koste seg på, helt til Sunniva hoppet på. I det sunniva hopper på trampolinen flyt telefonen hennes ut av jakkelomma og ned gjennom trampolinesprekkene. Noe som var totalkrise, men heldigvis var det netting mellom trampolinen og havet. Vi brukte lang tid på å få fisket ut telefonen, men takket være Evas lange arm gikk det til slutt.

Nettingen reddet dagen!!
Fornøgd jente med tørr og fin mobil!

Etter en del frem og tilbake, et par sanger i bilen senere og masse latter kom vi frem til Brevik. Morten var rask til å nevne at dette var stedet hvor diplom-is hørte til- og med dette ble det IS TIL ALLE. Dessverre var alle is kioskene sesongstengt, så det ble en tur til joker hvor de som ville kjøpte seg is, noen brus og andre sjokolade(var en kjølig dag, så tanken på is falt ikke helt i smak hos alle).

Dobbelt regnbue kom frem på slutten av turen!

Vi vandret bortover havnen, over brua og bort over til Øya hvor vi gikk til et annet utkikkspunkt ved en båthavn. Ble mye tid til snakking og titting. Utrolig spennende å se hvordan ulike plasser i Norge er så forskjellige. Ikke lett å finne hus som disse i Bergen, for en koselig måte å bo på. Virkelig en typisk sørlandsby.

Etter en god chat ble det en liten halvtimes fritid hvor alle gikk å gjorde sin ting. Julie dro til en festbutikk å kjøpte litt halloween stæsj. Jeg (Sarah) gikk langs vannet, utover en brygge, ble tid til litt bildetakning og selvfølgelig masse fin natur langs vegen!

<3333

Alt i alt- EN SUPER TUR !! Vi reises ~ Sarah og Julie.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ