Liverpool del2, linjeuke og låtskriving

LiverpoolRoute 66 • 26 / november / 18

Nå som ukene har gått har vi både kommet hjem fra Liverpool, og linjeukene er ferdig, er vi godt inne i de siste ukene før jul.

Lørdagen i Liverpool begynte vi med å dra på The Beatles Story  Exhibition, der vi fikk gå igjennom bandets suksess fra start til slutt. Videre gikk turen til neste museet, som var The British Music Experience. Her fikk vi se mye forskjellig fra klær og antrekk ulike artister har brukt, til å prøve oss med ulike instrumenter, lære mange ulike typer danser og synge karaoke.

Etter mye spennende tid på museer var det tid for fritid og shopping. På kvelden møttes alle til middag og vi gikk videre derifra til The Cavern Club, der vi fikk se hvordan klubben Beatles spilte på så ut, og vi fikk høre flere artister spille.

Vi dro så hjem, pakket og ryddet og var klare for å dra hjem dagen etter!

 

Resten av linjeuka brukte vi på å lage og produserer låter i grupper! Her fikk alle utfordra seg selv på å skrive tekst, lage melodi og spille inn sangen når den var ferdig.

Det var ikke siste gang vi fikk prøve oss på å skrive sanger. Forrige onsdag fikk vi besøk av Ingvild Homme, som hadde låtskrivingskurs for oss! Her fikk vi igjen testa skrivetalentene våres og flere ble ferdig med både tekst og melodi allerede innen uka, mens resten finjusterer og ferdigstiller.

 

Vi ser fram til ukene mot jul der USA og jobbing til elevkveld er i fokus!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ