Lørdagskos med Backpacker

Backpacker • 08 / november / 19

På lørdag var det endelig duket for Backpacker sin elevkveld her på Grenland – kvelden vi alle har grugledet oss til!

Vi begynte i det små med idémyldring og planlegging etter høstferien, men det var ikke før etter høstfesten i uke 43 vi skøyt fart på øvingen og alt som hørte der til. Vi har laget videoer og sketsjer, lært sang og dans, øvd på skuespill og imitasjon, og oppi det hele prøvd å holde en rød tråd.

Temaet vårt var «Lørdagskos», og med det oppfordret vi alle til å møte i pysj og koseklær til da kvelden startet med varme, deilige kyllingburgere i matsalen kl19.

Showet braket løs i gymsalen kl21 – vi var både nervøse, spente og gira!! Den røde tråden under elevkvelden var at en gruppe elever ønsket å se diverse TV-programmer en lørdagskveld – og vi hadde innslag av blant annet Parterapi, Skal Vi danse, Mesternes Mester, Robinsonekspedisjonen, Første Date og Det Store Korslaget, men selvfølgelig med en egen vri, med hensikt om å gjøre det morsomt og underholdene for publikum ????

Det ble et helt fantastisk resultat og forrykende show, takket være alt engasjementet, positiviteten og pågangsviljen denne gjengen har!???? Vi kan alle kan gi oss selv en klapp på skulderen for det gode arbeidet vi har gjort ❤️ Det er utrolig leit at det hele nå er over, men WOW som vi koste oss når det først sto på! Det blir et minne vi sent vil glemme ????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ