Målfest i storoppgjør!

Fotball Europa • 06 / november / 19

Det ble målfest da Haugetun folkehøyskole tok turen bort til Eidanger bane! Hele mål 9 ble scoret, og 8 av de kom fra de blå-kledde!

Torsdag formiddag blåste dommeren i gang storoppgjøret, og allerede fra første sekund merket alle den opphetede stemningen fra begge lag! Heile uga hadde gutta gått rundt med sommerfugler i magen, og hjalp svært lite da Haugetun publisere en story hvor de sa at en av den skulle score 6mål.

Starten av første omgang var preget av nervøsitet og høye skuldre fra begge lag. Etter et drøyt kvarter, klarte vår egen kaptein å sette ballen i mål med chip over keeper. Det var etter det første målet målshowet begynte, og det stod 5-0 til pause.

Andre omgang stod i kontrast til første omgang. Med få sjangser og lavt tempo med og uten ball. Haugetun prøvde å komme seg inn i kampen, men lykkes ikke. Det tok oss rundt 30min før mål nummer 6 kom, men da kom nr 7 og 8 nesten rett også.

Og med det, takker vi ydmykt for kampen og gleder oss til returoppgjøret.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.