Masse, masse gøy på Backpacker

Australia og FilippineneBackpacker • 16 / desember / 19

Det er ingen tvil om at dette halvåret har sust avgårde, og før vi vet ordet av det, sitter vi på et fly på vei til Filippinene. Fordi den store turen vår nærmer seg med stormskritt, har planleggingen allerede begynt. Vi har brukt flere linjetimer på å snakke om historie og kultur, mennesker og steder vi skal besøke, og gøye aktiviteter vi kan melde oss på. I anledning planleggingen har vi også fått prøvd oss ut på dottmaleri! Dette er en kunstform som tilhører aboriginerne, Australias urfolk.

På Backpacker har vi også en god del aktivitet, noe som alltid er like kjekt. Her om dagen ble vi utfordret på å ha elevstyrte linjetimer, hvor alle gruppene benyttet seg av gymsalen til aktivitet. I disse timene ble det arrangert scavenger hunt, innebandy, haien kommer, Just Dance og en kreativ form for «kongen befaler». En annen dag hadde vi volleyballturnering i linjetimene, noe som også var veldig populært blant oss elever. Her ble konkurranseinnstinkt satt på prøve, samtidig som vi hadde det veldig, veldig gøy!

Nå teller vi ned dagene til jul, og selvom desember er helt magisk på Grenland, så blir det godt å senke skuldrene helt sammen med kjente og kjære. Etter jul har vi mye gøy i vente på Backpacker, så vi gleder oss til forsettelsen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ