MasterChef à la Fotball Europa

Fotball Europa • 13 / september / 19

Torsdag 12.09 kom endelig dagen vi alle hadde ventet i spenning på. Den spektakulære kokkekampen stod på planen, og 4 ulike lag fra Fotball linja skulle konkurrere, hvor tapende lag måtte rydde HELE kjøkkenet.

Hvert lag måtte servere forrett, hovedrett og dessert til et budsjett på 250kr. Vi ble dømt etter estetikk, samarbeid, budskjett og det viktigste, smak. Dommerne var våre egne stipper. Rettene som ble laget varierte fra Wok, kylling teriyaki, pesto, sjokolade mousse, pannekaker og friske bær.

Allerede ved forrett kunne vi se stor forskjell på nivå og kreativitet. Mens enkelte grupper disket opp retter laget helt fra bunnen av, var det også noen som tok den enkle veien med Toro tomatsuppe. Alle hovedrettene falt i smak hos dommerne og de slet med å skille ut en favoritt her. Til slutt var det dessert, også der var det enkle løsninger som pose mouse og sjokoladepudding. Men alt i alt var det en godt gjennomført kokkekamp av alle lag, og tror dommeren kunne si seg i overkant av gode og mette.

Til slutt skulle det kåres en vinner og den uheldige taperen. Gruppe 1 ( Stian, Magne, Mathias) stakk av med seieren, med omelett muffins, wok med svinekjøtt og nudler, og til slutt den utsøkte sjokoladepudding med håndpisket krem.

Det tapende laget, gruppe 4 (Henrik, Tønseth, Nishant og Christoffer) serverte asparges surret i spekeskinke, pang gang og Toro pannekaker.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ