Matar en Barcelona

BarcelonaElevbloggenReiseliv_Europa • 25 / oktober / 23

Vår første linjetur gikk til Barcelona!

Park Güell
La Sagrada de Familia

Før turen lærte vi litt om Antoni Gaudi, arkitekten bak Park Güell og la Sagrada de Familia. Dag 1 besøkte vi begge verkene og det var utrolig vakkert!

Park Güell er en park ved utkanten av Barcelona med fantastisk utsikt over byen. I selve parken fikk vi se noen av verkene til den kjente arkitekten Antoni Gaudi, som vi lærte mer om senere den dagen. Parken var en flott opplevelse selvom det var meget varmt i solen.

Etter lunsj fikk vi en guidet tour inne i la Sagrada de Familia og lærte en del om historien til kirken og hvordan delene ble bygget. #finndinkylling

Guide

Dag 2 hadde vi guidet tur i gamlebyen. Vi lærte litt om historien til Barcelona som by og forskjellige ting som blir feiret. Etter turen fikk vi tid til å utforske litt selv og mange dro på stranda eller gikk rundt i sentrum.

Camp Nou
Inngangen til Camp Nou

Dag 3 besøkte vi Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona. Selve banen var under ombygging, men vi fikk gå gjennom museumet som var veldig innholdsrikt og kult!

Vi avsluttet dagen med å dra på flamenco show med tapas som fort ble høydepunktet til mange på turen. Danserne var utrolig flinke og det var spennende å oppleve andre kulturer!

Flamenco show

Vi dro fra Barcelona som en fornøyd gjeng som fikk oppleve masse ny mat, kultur og arkitektur! Vi ser frem til neste tur sammen!

I❤️BARCELONA

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ