Misjon uten grenser – Vår samarbeidsparter

Action/bistandElevbloggenMoldova • 01 / desember / 23

Misjon uten grenser er en kristen orginasjon som vi har tett samarbeid med. De hjelper barn og familier som lever i i fattigdom i Øst-Europa, og som har liten mulighet til å forbedre sin livssituasjon på egen hånd.

Misjon uten grenser, MUG, gir hjelp over tid for å gi barn en trygg oppvekst og gjøre mennesker i stand til å forsørge seg selv.

Vi er nede å jobber på Misjon uten grenser annenhver onsdag. Da bretter og sorterer vi som regel klær, som blir sendt videre til landene Misjon uten grenser jobber for, blant annet Albania, Bosnia, Bulgaria, Moldova, Romania og Ukraina.

Vi har også hatt en innsamlingsdag på skolen der det var konkurranse mellom korridorene på hvem som greide å samle inn mest. Disse pengene skulle gå til jobben MUG gjør for barn og familier i Moldova, og vi greide å samle inn hele 115 000 kroner på en dag!🤩

En annen ting vi har gjort i samarbeid med Misjon uten grenser, et at vi hat vært å samlet inn klær rundt i Porsgrunn. Da kjørte vi rundt med poser den ene uken, og så kjørte vi rundt å hentet fulle poser uken etter!

På skolen har vi et valgfag som er Prosjekt Moldova. Dette valgfaget har alle oss på Action og bistand, i tillegg til rundt 15 andre. Denne klassen er nå på reise ned dit. Vi reiste med fly til Romania, og har tilbrakt 4 timer der, før vi nå sitter på bussen videre over grensen til Moldova.

Når vi kommer frem til Moldova skal vi blant annet pakke ekser som vi skal gå rundt å levere til familier, være på familiebesøk og være rundt å holde på med aktiviteter for barna der! Vi gleder oss masse❤️

– Hilsen alle oss på Action og bistand💕

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ