Musically Madness – Elevkveld

Action/bistand • 25 / september / 19

Etter tre intensive uker med mye øving var det endelig duket for bistand/action sin elevkveld; Musically madness.

Her på Grenland folkehøgskole er det lagt opp slik at alle linjene skal ha hver sin elevkveld hvor man viser fram et show som elevene har laget helt på egenhånd. Bistand/action var første linja ut i ilden. Vi hadde så vidt rukket å begynne her på skolen før vi fikk vite at vi nå skulle underholde resten av skolen for en hel kveld. Men med engasjerte elever så løsnet det seg fort opp og flere gode ideer ble lagt fram! Vi endte til slutt opp med et musikalinspirert tema som baserer seg på ulike scenarioer fra folkehøgskolelivet. Alt fra sang, dans, videoer og sketsj var det vi nå skulle vise fram. Vi lot oss inspirere av flere store musikaler som Annie, Grease, Bohemian Rhapsody, Løvenes Konge – med mer. Ettersom vi skal til Afrika måtte vi også få presset inn en afrikansk dans i løpet av showet. Denne dansen skal vi også vise fram når vi skal til Afrika i februar!

På disse ukene har vi i klassen blitt ekstremt godt kjent. Ettersom vi hadde knapt med tid skal det ikke legges skjul på at det har vært noen sene og slitsomme kvelder, men innerst inne sitter vi nok alle igjen med en følelse av at dette var mest gøy! Spesielt etter den gode feedbacken vi har fått fra de andre linjene og følelsen av å stå der og ha et såpass gjennomført show!

Vi må heller ikke glemme å nevne de fantastiske og engasjerte stipendiatene vi har her på linja, Mathilde og Jon Martin! De har stått på og løftet opp gjengen gjennom hele denne perioden.

Vi avsluttet med vår egenskrevne klasselåt. Her må vi igjen applaudere våre kjære stipper. Med sine mange kreative ideer og positiv energi ville vi nok aldri ha fått et sluttresultat som dette!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ