MUSIKALEN: BEGYNNER Å TA FORM

NyheterReiseliv • 27 / januar / 21

Onsdag morgen og hele gjengen er godt i gang med øvingen igjen. Danserne har nå begynt å  øve på scenen og teknikerne jobber med lære lyd og lys. Skuespillerne samlet seg hos koret for felles gjennomgang og øving. Gruppene kom også innom formingsrommet for å diskutere kostyme og detaljer med de som syr kostymene. Ting begynner virkelig å ta form og man begynner å kunne se hvordan forestillingen kommer til å bli- kjempe spennende!

Rekvisitt teamet bruker kreative metoder på å lage det vi trenger til scenen – her jobber de med å lage en sprøyte
Danse – filme – finpusse – repeat

«Gjør noe morsomt» – Sarah
Sang fyller opp foredragsrommet i dag også !
Gutta godt i gang med å bli teknikere til helgens forestilling
Blir ikke en ordentlig musikal uten et lite basketball nummer – lite hint – » get your head in the game»

I dag valgte jeg å holde meg litt mer i bakgrunnen og å bare observere istedenfor å gå i full intervju modus i dag også. Dette resulterte i at jeg fikk veldig realistiske bilder, og ikke minst klarer å gi et mye mer innblikk i hvordan vi jobber denne uken. Alle elevene er veldig engasjerte ( om noen har et øyeblikk hvor de har mistet helt viljen for å fortsette tar en av de andre på gruppen å sier noe morsomt – blir latterkrampe-  nå er alt plutselig fint igjen). De er flinke å oppmuntre hverandre hele gjengen, om en henger litt etter så er det alltid en annen som hjelper litt ekstra til slik at alle kommer på samme nivå. Her er det ingen som står på utsiden, her løfter vi hverandre BARE oppover. Utrolig kjekt å gå rundt å se at alle passer så godt på hverandre <3

Musikalens to hovedroller øver inn og finpusser på replikkene – følelsene og ansiktsuttrykkene er allerede på plass.
Jeg tok meg en tur innom koret å lyttet litt på de en stund – disse er virkelig en gruppe dere må se frem til å se og høre !!!
Engasjerte lærere = glade og engasjerte elever
Vi kan ha det gøy……
MEN også være veldig fokusert .

Nivået er høyt og alle jobber sitt absolutt hardeste for å få dette her til –  Ikke bare skal vi få det til, vi skal imponere. Håper vi klarer å få både lærerne, hverandre og også dere der hjemme til å si «WOW». Dette skal vi klare. 

Har du lest det første innlegget om Musikalen? den kan du finne HER

Om du har noe du lurer på eller ønsker å se flere bilder fra uken som er gått ( og flere dager som kommer) er det bare å følge oss på @grenlandfhs på Instagram.  Gjerne også kommenter om det er noe du vil ser mer av eller syntes kunne vært bedre, ønsker deg en riktig fin dag videre <3

Skrevet av Sarah Sophie Mortmannsgård (reiseliv) 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ