Mye er opplevd, enda mer å oppleve

Håndball • 02 / januar / 19

Året som gikk har bydd på mange gøy og fine opplevelser. Nå ser vi fram til det som skal komme i det nye året. Året begynt i august med mange nye og spente ansikt. Hvordan året kom til å gå var det ingen som visste. Så langt kan vi si at året har vært en suksess. vi har gjort masse gøy sammen. Vi har trent, sovet, spist, egentlig gjort alt sammen.

I løpet av et år på folkehøyskole har vi den «kjedelige» hverdagen med med mye trening og masse annet gøy som skjer i timene og ellers på ettermiddagene. innimellom alt det som skjer på skolen kommer det og noen høydepunkter.

Vi har gjort masse utenom den vanlige dagen på skolen. Vi har sett kamper på dame og herresiden. spilt kamper selv, både mot lokale lag og mot et dansk lag på treningsleiren i Aalborg. Ikke alt har vært en dans på roser. like før jul hadde linjen elevkveld der alle måtte utfordre seg selv og stå på scene foran resten av skolen. Det ble et forrykende show med julen i sentrum.

Nå som det nye året kommer rett rundt hjørnet er det mye å se fram til for Håndballinjen. Allerede en drøy uke etter vi er kommet tilbake på skolen er det ut på tur igjen. Igjen så rettes nesen sørover mot de røde pølsers land, Danmark. Denne gangen for å se Norge og Danmark i gruppespillet til herrenes VM. Vi skal ned å se 6 kamper av det beste verden har å by på av håndball akkurat no.

Ikke lenge etter, i februar, er det duket for hovedturen. I år som mange andre år går turen til New York sammen med reiselivssklassen. Der skal vi få oppleve litt av hvert av det byen og historien har å by på. Helt på slutten av året står det enda en tur på programmet. Denne gangen med hele skolen. Da er det syden og Italia som står for tur.

I tillegg til alle turer og høydepunkter må vi ikke glemme hverdagen. På Grenland er det aldri en kjedelig dag. Det er alltid masse som skjer og mye gøy en kan være med på. Enten det er aktivt eller mer rolige ting. Året som har gått kan vi trygt si ha vært et bra halvår, og nå ser vi fram til alt som det nye vil bringe for oss og resten av skolen.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ