Nærmer seg slutten av fhs året

ElevbloggenGeneral • 14 / april / 24

Det er offisielt bare 4 uker igjen av folkehøgskolen. Hva skal vi gjøre de siste ukene? Man hadde aldri trodd at 9 måneder skulle gå så fort, da man først kommer hit, men tiden har virkelig flydd!

Thomasmesse og bålkos

Torsdag 11.april var mange samlet på Thomasmesse. For mange var nok denne spesiell, kanskje på grunn av det var en av de aller siste.

Våre flinke stipper arrangerte dagens messe, og den var veldig fin. Det var også en nydelig duo sang fra Hannah og Ellerine. Et par tårer trillet ned langs kinnet blant mange på slutten av messen.

Vi avsluttet kvelden med bålkos. Da grillet vi pinnebrød, marshmallows og lagde smores.

Det er ikke slutt enda

Mange kjenner nok på at det er trist at vi skal forlate folkehøgskolen om bare 27 dager, men det er fortsatt tid til å være med hverandre. Det er viktig å utnytte den tiden vi har igjen, for det er ikke slutt helt enda, fordi vi skal nemlig på en siste tur!

Italia

Hele skolen skal kjøre buss til Italia, en tradisjon som har vært i over 30 år. Men er det mulig å bli «bedre» kjent? Ja! For ut av 100 elever er det vanskelig å bli like godt kjent med alle, og derfor er det fint med en siste «bli kjent-tur» til Italia.

Italia forberedselser

Før reisen til landet med den beste pizzaen og pastaen starter, må vi ha litt italia forberedelser.

Fredag 12.april gikk vi gjennom programmet: blant annet blir reisen til disse byene

– Venezia

– Roma

– Assisi

– Firenze

– Pisa

Deretter gikk fredagen og lørdags seminaret til at elevene jobbet i så kalte «bli-kjent» grupper, hvor hver av gruppene valgte visse temaer, og presenterte disse for skolen. Her stod vi veldig fritt og kunne være så kreative som vi bare ville. Utrolig kjekt!!

Nå venter vi i spenning på avreise til Italia, men først må vi nyte de få dagene og nettene vi har igjen.

Helgen

Helgen ble avsluttet med Funky på fredagen: tema besteminne, og Elevkvelden til Reiseliv Europa, tema grillfest. Dette er noe som er ekstremt kjekt med å gå på folkehøgskole, det er alltid noe gøy som skjer hver fredag og lørdag!

– A&B, action og bistand.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ