Nedtelling til Afrika

Action/bistandAfrika • 10 / februar / 19

Det er ingen tvil om at ukene på folkehøgskole flyr av gårde. Seks måneder har gått siden vi først ankom Grenland, og dette halve året har bydd på utallige morsomheter, uforglemmelige opplevelser og ikke minst spennende turer. Nå er vi allerede kommet oss inn i februar, den hellige måneden her på Grenland folkehøgskole. Allerede i natt reiste første linje ut på stortur, og innen tirsdag har alle linjene tatt med seg kofferten (eller ryggsekken i noens tilfelle), og forlatt Norge.

Natt til tirsdag setter vi i Bistand/Action kursen sørover mot Afrika. Første stopp på turen vår er Uganda, før vi drar videre til Kenya og Tanzania. Vi skal være på tur i hele tre uker, og dette kommer utvilsomt til å bli noen minneverdige uker. De siste linjetimene på skolen har bestått av mye forberedelser før avreise, både i form av presentasjoner av landene vi skal innom, og gjennomgang av selve programmet for turen. For å nevne noen av godbitene på dette programmet, skal vi blant annet rafte på Nilen, kjøre motorcross, og dra på Safari. I tillegg får vi muligheten til å besøke lokale skoler, noe vi også ser veldig frem til.

For å si det mildt, er vi alle veldig, veldig spente. Dette er den store turen som vi har sett frem til hele skoleåret, og det er nesten litt uvirkelig å tenke over at vi befinner oss i Uganda om bare et par dager. Om du har lyst til å bli med oss på reisen, er det bare å følge med her på bloggen. I tillegg finner du oss på instagram under @bistandaction1819, og der vil vi også oppdatere underveis 🙂

Snakkes i Afrika!

 

 

 

 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ