Next up Jordan/Israel

Reiseliv • 27 / oktober / 19

Ukene etter Skottland har vært travle, men også veldig morsomme. Mye tid har blant annet godt med på å planlegge høstfesten og Jordan og Israel turen.

De første dagene etter høstferien ble brukt til å evaluere Skottlandsturen. Etter hver tur, for at vi skal vurdere hva som var bra og hva som kan forbedres. Slik at vi blir flinkere til å reise på en god måte og få med oss mest mulige attraksjoner.

Snart går turen til Jordan og Israel. På reiseliv er det en stor del av linjen, å bli kjent med nye kulturer. Klassen fikk blant annet være med på Sabbatskveld, hvor vi fikk oppleve en skikkelig Sabbat. Det ble utført ulike ritualer med sang og fortellinger hvor litt av det ble utført på hebraisk. Kvelden ble avsluttet med to forskjellige tradisjonelle danser med typisk tradisjonell musikk.

For å lære mer om konfliktene i Israel hadde vi besøk av Helge, som jobber for Kirkens Bymisjon i Israel. Han jobber for å kunne gjøre en forskjell til blant annet barn og unge.

I tillegg til mye læring, har vi også fått tid til å kose oss, med grilling av pølser og marsmellows. Det ble også mange koselige samtaler.

Fra nå av blir det fult fokus på vår neste tur, som går til Jordan og Israel.

Følg oss på Instagram: @reiseliv2019

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ