Nytt år, ny tur

Reiseliv • 07 / januar / 19

2019 står nå for døren og vi i reiseliv har kommet godt igang etter en fin juleferie. Vi går inn i det nye året med nesen rettet mot New York, som virkelig begynner å nærme seg.

Frihetsgudinnen, Central park, Ground Zero, Freedom tower, Wall street og Ellis Island er bare noe av det vi skal få se i New York. Hotellet ligger også kun et steinkast fra selveste Time Square.

Denne turen skal vi elever ha litt mer ansvar for, da vi har fått i oppgave å bestille mye av det vi skal gjøre i storbyen. Dette innebærer blant annet billetter til musikal eller sportsarrangement, omvisning i ulike kjente bygg som bl.a. FN bygget og bestilling av restauranter for fellesmiddager. De ulike gruppene har også fått i oppgave å lese litt om kjente bygg og severdigheter i New York og skal i løpet av denne tiden før reisen presentere dette for klassen og håndballklassen (som vi er så heldige å få reise med).

Timene fremover vil stort sett gå i forberedelser, men vi har også fått i oppgave å tenke ut morsomme ting å gjøre sammen med klassen, som f.eks. skøyter, grilling eller lek, for å få et lite avbrekk fra klasserommet.

Vi har i tillegg hatt litt veiledning med vår lærer Morten nå før jul angående videre studier. Selv om det ikke er noe vi ønsker å tenke på nå i det siste halvåret på folkehøyskolen, så er det et faktum at fristene for søknader begynner å nærme seg. Morten har god erfaring med dette, noe som er betryggende. Nå til uken skal vi ha funnet ut en konklusjon på hva vi tenker til neste år, slik at vi kan nyte resten av skoleåret uten å bekymre oss om hva neste år har i vente.

Som sagt så vil ukene stort sett gå i New York, men det er få som klager over det. Vi gleder oss veldig.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ