Nytt år, nye opplevelser

Reiseliv • 23 / september / 18

Hei og velkommen til reiselivsbloggen!

Et nytt år har startet her på Grenland folkehøyskole, og reiselivsklassen er allerede godt igang med å bli godt kjent med hverandre. I løpet av denne første måneden har vi hatt mye program.
Vi har blandt annet gått turer til Vealøs (en liten topp med utsikt over hele Grenlandsområde), dratt på blåtur hvor vi til slutt endte opp i hagen til læreren vår, Morten, og hatt piknik i nydelige Nevlunghavn.

    

Pikniken besto av baguetter med enten ost og skinke eller nugatti, og til å drikke fikk vi eple- eller appelsinjuice. Før vi dro til Nevlunghavn for å spise, var vi en liten tur innom Mølen. Her var det stillt ut gamle steiner som geologer hadde funnet fra rundt om i landet. Det var blandt annet steiner fra flere hundre millioner år tilbake.

Etter måltidet i Nevlunghavn, kjørte vi inn til Larvik hvor vi sulle på trampolinepark!! Her var det mye forskjellig man kunne prøve seg på. Blandt annet å gå på line eller slenge seg i en trapese over en såkalt «foampit», spille kanonball mens man hoppet på trampoline, eller bare hoppe fra trampoline til trampoline med triks og sprell innimellom. Man kan trygt si at det var en sliten gjeng som kjørte tilbake til skolen denne dagen.

    

Dette er bare noe av det vi har fått gjort til nå, og mer gøy skal det bli! Nå er vår første linjetur til Skottland rett rundt hjørne. Her skal vi reise sammen med Backpacker klassen, så noen av oss har muligheten til å bli med dem til Highlands mens resten av oss opplever Glasgow. Vi får alle se flotte Edinburgh også, en by som har et ryktet på seg om å være en av Europas fineste.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ