Arrangement

Oversikt over faste sammenkomster og arrangementer på skolen, både i skoleåret og på forsommeren.

Høstfest

Høstfesten arrangeres i slutten av oktober og er et arrangement for årets elever og deres foresatte, familie og venner. Informasjon om høstfesten sendes ut før høstferien.

Markedsdag

Hvert år arrangerer vi markedsdag her på skolen til inntekt for Prosjekt Moldova. Det blir leker for barna, lotteri, caféutsalg med hjemmebakte kaker og underholdning. Markedsdagen er åpen for alle og vi går ut i den lokale pressen med invitasjon til denne dagen. Dato for neste markedsdag legges ut på skolens facebook side.

Elevstevne

Elevstevnet arrangeres i slutten av mai/begynnelsen av juni hvert år.
3.-4.juni 2023 er det kullene 1952-53, 1962-63, 1872-73, 1982-83, 1992-93, 2002-03 og 2012-13 som er jubilanter. Ta kontakt på info@grenland.fhs.no dersom ditt kull er en av årets jubilanter. Vi trenger all den hjelp vi kan få med å nå ut til alle tidligere elever som vi gjerne skulle invitert til sammenkomst denne helgen i mai.

Arrangementet legges også ut på skolens Facebook.

Fjorårstreff

Fjorårstreffet arrangeres som regel andre helgen i juni, oftest helgen før sommerkurset. Arrangementet legges ut på skolens Facebook, samt linjas facebookgruppe rundt juletider.
. . . . . . . .

Sommerkurs

Sommerkurset arrangeres sommeren 2022 i uke 24, 13.-17. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten rett over påske.
Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du mottar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ