Catering og sommerdrift

Her på skolen har vi et eget cateringselskap som lager fantastisk mat. Om sommeren er det mulig å leie skolen til diverse arrangement.

Catering

Skolen har eget cateringselaksp. Dette er samme folka som lager all den deilige maten du får servert på skolen.

På Grenland folkehøgskole catering har vi åpent og er klare for å lage mat hver dag. Vi holder kun stengt i påsken og i romjula. De som jobber her har lang erfaring innen kokkeyrket og maten vår lages fra bunnen av med friske råvarer. Du kan lese mer om skolens Catering og se våre menyer her.

Sommerdrift og overnatting

Geografi
Skolen ligger ca. 4 km øst for Porsgrunn sentrum (kart) i landlige omgivelser ved Eidanger kirke, ikke langt fra Telemarksporten og E-18 – midtveis mellom Oslo og Kristiansand. Geiteryggen flyplass i Skien og Sandefjord lufthavn, Torp ligger henholdsvis 20 og 40 minutters kjøring unna.
Porsgrunn kommune har ca. 33.000 innbyggere og totalt i Grenland bor det ca. 110.000.

Konferanse- / undervisningsrom og uteareal
Vi tilbyr stor gymsal med klatrevegg,  sandvolleybane, innendørs sandvolleyhall, fotballbane og ca. 15 min gange til Olavsberget badeplass ved Eidangerfjorden.
Fine turmuligheter på kyststi i nærområdet.
Matsal med plass til 120 personer, lys og trivelig dagligstue.
Foredragssal og konferanserom kan tilrettelegges for over 100 personer.
Gymsal kan ta ca 400 personer ved behov for større møter.

Overnatting
Skolen har tilsammen 126 sengeplasser, fordelt på 3 internat plassert rundt skolens trivelige tun og grøntområde. Vårt nyeste internat Frierstien  rommer 24 dobbeltrom og 12 enkeltrom, her inkludert et HC rom. I dette internatet deler to og to rom bad.Totalt 60 sengeplasser fordelt på fire korridorer. Alle korridorene har store oppholdsrom med sofaer og spiseplass. Internat Paradisbukta har et enkeltrom og 15 dobbeltrom. Her har alle rom eget bad. Totalt 31 sengeplasser fordelt på to korridorer med kjøkkenkrok og stue. Dette internatet ligger i samme bygg som spisesal og dagligstue. Internat Fjerdingen har totalt 14 dobbeltrom og 7 enkeltrom, totalt 35 sengeplasser fordelt på tre korridorer. Her er det felles bad og wc i korridor. Alle rommene har vask på rommet og hver korridor har en liten kjøkkenkrok og en stue.

Tur og opplevelser
Det er fine turmuligheter på kyststi i nærområdet.
Opplevelser ellers: Telemarkskanalen, Sommarland i Bø, Skiens Fritidspark eller et besøk til Ibsens Venstøp (Henrik Ibsens barndomshjem), for å nevne noe.

Forespørsel/booking: send mail eller ring 35560450 (administrasjonen), 35560456 (kjøkken)

Grenland Folkehøgskoles catering og sommerdrift ønsker sommergjester velkommen fra slutten av mai til begynnelsen av august. Vi tar imot større grupper, brylluper, konfirmantleirer, stevner o.l i våre flotte lokaler her på tunet. Se mer informasjon på hjemmesiden.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ