Oppdatering om hverdagen

BallandGames • 31 / mars / 22

Her får du et lite innblikk i hvordan hverdagen til oss på Ball&Games/Trending sports er på skolen når det ikke er linjeuke

Vi i Ball&Games har de siste ukene prøvd mange spennende og gøye aktiviteter. En av disse aktivitetene er curling, noe vi prøvde sammen med reiseliv (disse folkene var selvfølgelig lett match for oss hehe). Dette var en gøy opplevelse og noe de fleste av oss ikke hadde prøvd før. Likevel fikk alle det nokså godt til.

Noe annet vi har gjort i det siste, er å spille fotballgolf. Dette gjorde vi alene og det ble en formiddag med mye latter og gøy. Ideelt sett så burde det kanskje vært litt mindre vind for at det skulle blitt lettere, men dette gjorde det ærlig talt bare gøyere.

En annen idrett vi har testet ut er Bumball. Dette var en veldig merkelig opplevelse, og noe vi antageligvis aldri kommer til å glemme. Her var målet å kaste en ball på enten brystet eller rumpa til medspillerne sine, for så å sentre til en som sto i mål og venta på ballen. Traff du rumpa i tillegg, fikk du tre mål.

Som dere ser på det her blogginnlegget, er det mye som skjer i Ball&Games, også når vi ikke har linjeuke. I tillegg så vet vi at planene fremover ser like bra ut, så nå gleder vi oss bare til det!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ