Oppsummering sjakk 2023

SjakkSpania • 28 / desember / 23

Vi har vært gjennom mye spennende dette siste halve året

Like før årets første snøfall på Grenland, satte vi kursen mot langt varmere strøk. Årets linjetur gikk til Benidorm i Spania, hvor vi deltok i en 9-runders turnering som varte over en uke. Her ble det spilling, prepping og partianalyser sammen, samtidig som det også ble tid til både bading og strandfotball mellom slagene.

Hotellet var pyntet i anledning turneringen

En utsøkt Cruyff-finte, som middelhavsstrendene aldri har sett maken til

Resultatmessig ble det også en fin turnering for oss. Blant annet tok Ludvig tok en sterk 4. plass i A-gruppa, og Amund tok en finfin 8. plass i B-gruppa. Det var gode premier i denne turneringen og de fleste tok med seg både ratingpoeng og en pengepremie tilbake til Norge.

Bare 2 uker etter tilbakekomsten fra Benidorm var det NM på «hjemmebane» i Skien. Her fikk vi også vist hva vi er gode for, og Max stakk av med seieren i mesterskapet, en meget sterk prestasjon. Aleksander gjorde det også meget godt og endte på en 3. plass, som førte til at Grenland hadde 2/3 på pallen. David og Emerik fikk i tillegg 5. og 6. plass. Det får sies å være godkjent!

Premievinnerne gruppe A, foto Anniken Vestby

Årets siste store høydepunkt var elevkvelden vår. Vi inviterte resten av skolen til TV-kveld, hvor vi blant annet fikk vist skolen våre (noe fraværende) danseferdigheter, en liveversjon av Kongen befaler, allsang, og ikke minst episode to av vårt egenproduserte naturprogram «Grenlands sjeldne arter».

En vellykket elevkveld

Vi gleder oss til 2024, til nye spennende sjakklige og utenomsjakklige begivenheter!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ