Påskeferie? og oppsummering?

Route 66 • 03 / april / 20

Savner gjengen ?

I dag er dagen vi egentlig skulle ha reist hjem alle for å ta påskeferie. I stedet for har vi allerede vært hjemme i tre uker. Disse tre ukene har vært både rare, triste og morsomme, alt på samme tid. Vi har møtt på utfordringer vi ikke kunne se for oss at skulle komme, og har måtte tilpasset oss disse. I denne perioden har lærerne våre laget en plan for oss, både for å kunne jobbe videre med det vi egentlig skulle gjort på skolen, men også for at vi skal ha noe å gjøre mens vi sitter hjemme. Det vi har jobbet med er forskjellige, selvvalgte prosjekter (andre ting også, men i hovedsak dette) og her forteller noen fra klassen om deres opplevelser, og hva de har gjort.

Serine:

Siste ukene har jeg brukt mye tid med familien, vi har spillt mye millionær, gått turer i nærområde, bakt både skoleboller og oreokake. Fikk til og med klippet meg hos min private frisør mamma, som ikke har klippet noen før. Jeg har også brukt mye tid på prosjektet mitt som var å redigere en USA vlog.

Thea:
Jeg valgte å lære meg å spille to sanger på piano som mitt prosjekt. De sangene jeg valgte meg da var Lost Woods fra Legene of Zelda, og Pokémon Center Theme. Det har vært veldig kjekt å ha noe å jobbe med som er både skolerelaterte og morsomt, i disse coronatider.

Victoria:

De siste uken har vært veldig annerledes og man kan si at dagan e mye mindre eventfull enn på skolen. Det har gått mye i serietitting og avslapping, samt. hele to daga med jobb. Mye redigering av prosjekt har stått på tur og fylt hverdagene mye.

Ada:

Hjemme har jeg jobbet med Story Telling, hvor jeg fortalte en historie ved hjelp av bilder, lydopptak og musikk. Jeg redigerte dette i iMovie, noe vi har drevet med en del på skolen. Jeg synest det har vert noen fine dager med prosjekt jobbing hjemme. Selvom jeg helst ville vert på skolen.

Ingeborg:

I prosjektet mitt jobbet jeg med en video av USA-turen vår i Februar. Jeg ville prøve å få med hele turen på ca 10 minutter. Samtidig som jeg ville oppsummere og vise fram hva vi gjorde på turen vår, ville jeg også få fram stemningen vi hadde på turen og artige småting som skjedde. Jeg brukte imovie til å redigere og brukte et par dager på å finne ut hvilken redigeringsstil jeg ville gå for. Så arbeidsprosessen ble en blanding mellom å jobbe og ta pauser fra prosjektet slik at når jeg kom tilbake til det så kunne jeg komme med nye ideer og ta vekk noe jeg ikke likte eller legge til noe ekstra.

Videoen Ingeborg har laget kan du se her:

[gem_youtube video_id=»TBbuy1w1hvs»] 

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ