Pandan og Apo Reef

Australia og FilippineneBackpacker • 17 / februar / 19

Etter noen travle dager med mange sterke inntrykk og mye program, var det deilig å endelig kunne nyte varmen på paradisøya Pandan. Vi fikk fantastisk mat til hvert måltid og bodde i bungalower rett ved strandkanten.

Første dagen tilbrakte vi for det meste på stranda. Vi badet, solte oss, spilte volleyball og snorklet rett utenfor strandkanten. Vi kunne se koraller, mange ulike fiskearter og skilpadder.

Dagen etter startet vi dagen med morgentrim før frokost. Noen av oss fikk muligheten til å dykke, mens resten slappet av og snorklet på øya.

Neste dag dro vi med båt ut til Apo Reef. Der snorklet vi på flere ulike plasser og noen dykket. Vi besøkte også en øy i området. Der gikk vi en tur til et fyrtårn. På toppen av fyrtårnet kunne man se utover hele øya. Vi besøkte også en lagune, der det vanligvis finnes babyhaier. Noen av de tøffeste av oss tok seg også et bad der. Før vi dro tilbake til Pandan, snorklet vi en siste gang på revet.

Den siste dagen på øya var en ny rolig dag på stranda. Det ble også arrangert morgentrim og en intern volleyballkamp. Så måtte vi dessverre ta farvel med den vakre øya. Vi kan uten tvil si at Pandan var et av høydepunktene på turen.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ