Perfekt juleavslutning på og utenfor fotballbanen

Fotball Europa • 20 / desember / 18

Julen kom også i år til Grenland. Desember gikk unna raskere enn Usain Bolt i sine glansdager og nå har alle tatt ferie. Dermed får vi og tid til å mimre litt om den gode avslutningen både på og utenfor fotballbanen.

I de to ukene før juleferien spilte vi to kamper. Den første kampen fant sted på Stavern hvor vi møtte Stavern FHS til kamp. Noe nervedrama ble det ikke, men kanskje ble det likevel noe å skrive i historiebøkene. Kampen endte nemlig hele 22-0 i vårt favør. Hele ti ulike spillere kom på scoringslisten, mens spydspiss Hasse sto bak hele seks scoringer.

Siste kamp før ferien var mot det lokale laget Herkules. En kamp som ble spilt under flomlys en kald desemberkveld startet egentlig veldig godt for vår del. De ti første minuttene spilte vi ball i hatt med motstanderne. Men så falt vi litt i prestasjonen, noe Herkules utnyttet til det fulle da de scoret 1-0.

Vi presset fram en utligning før pausen og i den andre omgangen var det bare ett lag på banen. Etter scoringer av Hasse, Ole Magnus, Kristoffer og Martin Buland endte kampen til slutt 7-2. Dermed kunne vi ta juleferie fra fotballbanen med god samvittighet!

Ellers har det skjedd mye annet i førjulstiden på Grenland. Julekalender, St Lucia-feiring og julemusikk er bare noe av det vi kan nevne. Vi har hatt både pepperkakehus og juleverksted som seminar.

Mandag før juleferien avsluttet vi tradisjonen tro med en egen juleavslutning. Det startet med julegudstjeneste i Eidanger kirke. Deretter dro vi tilbake til skolen hvor kjøkkenet hadde laget en himmelsk julemiddag med alt vi kunne tenke oss av julemat. Kvelden ble avsluttet med et juleshow i gymsalen fulgt av juletregang med hele skolen. Alt i alt en kveld som virkelig ga oss julestemning!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ