Planlegging av tur

Håndball • 19 / februar / 21

Om noen uker er det linjeuker. Så nå for tiden går det til å planlegge hva vi skal gjøre da. På grunn av korona må vi tenke litt nytt og dra på Norges tur, men vi ser på det som en fin mulighet til å se litt av hva det fine landet vi bor i har å by på.

Hovedmålet for turen er å komme seg til Trondheim, der vi skal være i fire dager. Men vi planlegger å ta noen stopp på veien og oppleve litt før vi kommer oss dit. Først planlegger vi å ta turen til Ål i Hallingdal. Karoline fra klassen og familiene hennes har nemlig hytte der, og de er så snille at de vil låne den bort til oss noen dager. Der har vi planer om å spille spill, ha litt aktiviteter, lage god mat og kose oss.

Fra hytteturen vår til Jomfruland i høst.

Videre går ferden til Lillehammer, der vi skal sove på hotell. Der har vi planer om å gå ut og spise, trene, besøke friluftsmuseum, spa, gå på skøyter, rusle litt i byen og sjekke ut Olympiaparken. En tidligere Stipendiat, Emilie, bor i Lillehammer og hun har kommet med noen tips til hva vi kan finne på.

Et bilde fra der vi har tenkt å gå på skøyter, på Mjøsa.

Siste mål for turen er å kjøre videre til Trondheim, der vi også skal sove på hotell. Vi kommer til å ta en tur på kino, spise mer god mat, ha noen treningsøkter, litt byvandring, der Nidarosdomen blir et høydepunkt. Litt morsomme aktiviteter som Escape room og paddle tennis er noe vi også vil sjekke ut. Vi planlegger å dra innom «Rockheim», et museum om norsk populærmusikk, og vi vil også få litt tid på egenhånd til å rusle litt i byen.

Vi gleder oss masse og ser fram til å reise på tur sammen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ