Podcast og Netflix-party!

Route 66 • 24 / april / 20

Enda en uke har gått, og mye har skjedd nå og! Vi startet som som vanlig med klassemøte på mandag, en koselig start på uka. Etter det hadde vi alle “fellesvask”, en tradisjon fra skolen, og vasket et rom hjemme som ikke var vårt eget.

Kajakktur i Berle
Hengekøye-tur i Stavanger

Videre i uka hadde vi litt undervisning på zoom, hvor vi lærte mer om hvordan man lager en låt. Siden læreren vår er musiker, har han mye erfaring å dele med oss, dette gjør at undervisningen blir mer interessant.

En dag hadde vi i oppgave å lage podcast, noe vi har gjort mye av på skolen tidligere, men som fort blir vanskeligere når man sitter på hver sin kant av landet. De tidligere podcastene kan du høre HER, og plutselig kommer vi ut med en ny 😉

For å prøve på noe sosialt denne uka, hadde vi filmkveld med netflix-party. Det gjør at man kan chatte mens man ser på film sammen. Det var veldig koselig å gjøre noe koselig sammen, det er kanskje det man savner mest med folkehøgskolen.

I morgen, på lørdag, er det seminar igjen. Denne gangen er det Run for Tanzania som står på planen. Dette er en lang tradisjon på skolen å ha, og her samler vi inn så mange sponsorer som mulig for å så løpe så langt vi kan på en time. Her er det om å gjøre å samle inn mest mulig penger! Vi gleder oss og er klare for en time med full innsats i morgen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ