Praksis uke og kokkekamp

Reiseliv • 09 / mars / 20

Etter New York dro hele gjengen avgårde på vinterferie. Etter så mange fantastiske opplevelse og lærerike turer skulle vi reise på vår egen. Noen reiste til Amsterdam, Riga og Praha. Mens noen hadde utplassering på jobb som var både Apotek og Aldershjem. Det har vært noen spennende uker, men vi er glade for å være tilbake på skolen.

Amsterdam:

Hovedstaden i Nederland er aldri feil. Her fikk de både se Anne Frank museum, båttur langs kanalen, se hvor noe av “The fault in our stars” ble innspilt og mange andre severdigheter.

Riga:

Rige som er hovedstaden i Latvia er en nydelig by, med sine flotte bygninger og arkitektur. Fancy restauranter, med god og billig mat. Og enda billigere tatoverings muligheter, som de fleste benyttet seg av.

Praha

En av Europas nydeligste by. Med sine flotte gamle inspirerte bygninger er denne byen noe helt for seg selv. Den har en sjarm som ingen kan måle, og gruppa som var her koste seg mye.

Kokkekamp

På onsdag skulle vi lage en 3 retters middag med to utgaver av hver rett. Hele gjengen ble stappmett, for det var så mye god mat.

Forrett:

Quesadilla med kylling og rømme

Lefseruller med både ørret, laks og spekeskinke

Hovedrett:

Pizza med forskjellig tilbehør

Mozzarella kylling surret inn i bacon

Dessert:

Sjokoladekake med friske bær

Safari Kake med friske bær

Finn mer bilder og storey på @Reiseliv2019

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ