Praksisuke

Action/bistandElevbloggenTurblogg • 02 / februar / 22

I november har klassen hatt praksisuke hvor vi har jobbet hos ulike organisasjoner. Vi har blant annet vært i Sjømannskirken, Frelsesarmeen, Rocketman og prosjekt Tanzania.

Bloggen har vært nede en stund grunnet oppretting av nye nettsider, men nå er den oppe å går igjen for fullt! Vi har en praksisuke i løpet av året hvor vi skal finne en organisasjon vi ønsker å finne ut mer om som vi jobber hos.

Aleksander har vært hos Rocket man, en organisasjon her i Porsgrunn som blant annet jobber med å forebygge rus blant ungdom og aktivisere barn og ungdom i nærområdet. Vi har forresten en nyoppstartet rocketmanlinje her på skolen! Verdt å sjekke ut.

Juliane, Christina og Hannah har vært i Sjømannskirken i Albir i Spania, hvor de har hjulpet til og vært til stede på de forskjellige aktivitetene som kirken arrangerer iløpet av uken. Konfirmasjonsundervisning, strikkecafé, boccia, barneklubb, turgruppe og gudstjeneste for å nevne noe.

Marina har vært i Mbamba bay i Tanzania med Tanzania project. Det var en innholdsrik uke hvor de besøkte ulike skoler som prosjektet støtter, sykehus og helsestasjon. De var også på uteksaminering ved Herdis heimen hvor de fikk sang, dans, god mat og uforglemmelige mennesker! Man kan lese mer om prosjektet på deres nettside.

Rebekka og Sigrid var hos Frelsesarmeen i Ålesund og Stavanger. Der bidro de med det som trengtes, som for eksempel matlaging og rydding, og var tilstede for brukerne av tjenesten.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ