RAULAND – vintertur med hele skolen

Action/bistandElevbloggenRaulandTurblogg • 25 / januar / 24

Da var det endelig tid for en vintertur til Rauland. Her har vi gjort mange forskjellige aktiviteter som alpin, snowboard, langrenn, aking, snøaktiviteter, bading i badeland, isfiske og hundekjøring!🤩

Nå skal jeg fortelle litt om hvordan dagene mine så ut:

Vi startet turen tidlig tirsdag morgen. Egentlig skulle vi reise mandag morgen, men på grunn av dårlige kjøreforhold ble den forskyve 1 dag. Vi delte oss deretter inn i busser og minibusser etter hvilken aktivitet vi skulle gjøre, og satte kursen mot Rauland.

Dag 1

Dagen startet med at vi kjørte til Haukeli Husky, der vi skulle få lov til å kjøre hundeslede. Vi ble delt inn i grupper, og kjørte etter tur! Det var en kjempegøy opplevelse, og noe alle var glad for at vi fikk oppleve!😍 De som ventet på å kjøre, satt inne i Gapahuken, og grillet pølser og koste seg med bål.

Når vi var ferdige med hundekjøringen, kjørte vi bussen til hyttefeltet der vi skulle sove. Vi ble så delt inn i forskjellige hytter, før vi etterpå fikk servert en deilig middag i matsalen.

Hyttefeltet vi alle bodde i. Lett å gå fra hytte til hytte på besøk😍

Kvelden ble så avsluttet med kortspilling og snacks foran peisen og tv-en, og mange fine og gøye samtaler.

Dag 2

Dag 2 startet ved at vi fikk en fiiin tur på langrennski.

Når vi kom fram gikk vi ned til gapahuken og grillet pølser og marshmallow. Mange satt bare å slappet av foran bålet, mens andre aket og prøvde seg på litt isfiske.

Etter bålkos var det også en gjeng som kjørte til badelandet og badet. Veldig gøy for alle som var med på det!

Kvelden fortsatte deretter med god middag, og allsang. Kjempekoselig!

Etter kveldsmat og allsang så var det noen som snøbadet, og deretter satt i badstue. Dette var noe alle var så heldige å ha inne på hyttene!😍

Dag 3

Den siste dagen valgte mange og bruke de siste timene på alpint/snowboard. Vi stod i Rauland skisenter, som har et av de største anleggene i hele Norge. Det var gode forhold i bakken med sol og -4 grader cirka.

Enkelte valgte å få instruksjon, dersom det var deres første gang med alpinski eller snowboard.

Videre fant vi hverandre i løpet av turen, så vi rente sammen i små grupper men også i store grupper som var veldig gøy! Det var en dag med mye latter og fart!

Tiktok av elevene

Etter vi var ferdig med alpint, var det dessverre tid for hjemreise. Vi ser tilbake på fine dager på Rauland med koselige kvelder, og innholdsrike dager!

-Hilsen oss på Action & Bistand❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ