Rauland<3

Action/bistandRauland • 24 / januar / 20

I tre dager nå har hele skolen vært på tur til Rauland. Dette er en årlig tur som gjentas med god suksess. Her er det blant annet muligheter for å stå på slalåm, langrenn, ake i de store bakkene og ikke minst chille og ha det koselig innendørs med spill.

På tirsdag, klokken halv åtte på morningen, satt elevene pakket og klare i bussen. Vi var ganske trøtte og slitne der vi satt, men gledet oss også veldig til dagene vi hadde foran oss på Rauland!

Det var flere artige aktiviteter vi kunne velge mellom. Vi kunne nyte finværet og vakker natur med langrennski på beina, eller kose oss med slalåm i de mange bakkene i Raulandsfjellet. På onsdag ble det dessuten arrangert aking i slalåmbakken for de litt mer vågale. Man kan trygt si at de aller fleste opplevde mye fart og spenning i løpet av disse dagene.

På kveldene var det fritt fram, så her var det bare fantasien som satt begrensinger. Mens noen sa seg fornøyde med en runde kort eller en lur etter en lang dag i bakken, var det også noen som benyttet kvelden til å ake ned slalombakken rett ved oss. Det ble litt knall og fall men også mye latter og glede.

Etter tre fine og innholdsrike dager på Rauland dro vi samlet tilbake til skolen. Denne reisen ble ekstra spesiell ettersom alle på skolen var samlet på en og samme plass. Dette var derfor en god mulighet til å skape fine samtaler med folk man kanskje ikke har pratet like mye med.

Alt i alt har dette vært en knallbra tur som vi sent vil glemme! <3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ