Reiseliv i Skottland!

ReiselivSkottland • 07 / oktober / 22

Søndag 2. oktober reiste Reiseliv til vakre Edinburgh på årets aller første utenlandstur. Dagene gikk over all forventning med kjekke aktiviteter og godt selskap i historiske omgivelser!

Allerede på mandag fikk vi oppleve mye av landets rike historie på nært hold. Dagen startet nemlig med morgensamling i praktfulle St Giles’ Cathedral og vandring i Edinburgh Castle!

Kanonutsikt fra Edinburgh Castle

Etter en lærerik morgen var det på tide med litt gøyal aktivitet. Klassen delte seg i to; noen koste seg med Xtreme Gocart, mens resten ble fasinert på illusjonsmuseet Camera Obscura!

Kjekt med fart og moro på Gocart!

Kvelden ble fylt med latter under Ghost and Gore tour, hvor to skuespillere tok oss på tur gjennom sentrum og fortalte om byens mørke historie på en humoristisk måte.

Det var litt av et show som ble fremført på Ghost and Gore tour!

Neste dag sto valget mellom Edinburgh Dungeon eller byvandring (med destinasjoner som nasjonalmuseet og Greyfriars Kirkyard) på programmet. Vi fikk også noen timer til å utforske på egenhånd før god middag og kveldstur til byens beste utsiktspunkt – Calton Hill.

En av gruppene på Dungeon klare for å bli skremt!
Den vakre utsikten fra Calton Hill

Den tredje og siste hele dagen i nydelige Skottland gikk til utflukt. Majoriteten av klassen reiste til industribyen Glasgow, hvor vi tok turen til Kelvingrove art galleri før fritid og shopping!

Interressant på Kelvin Grove museum

Det var også en gruppe som reiste helt til Highland i nord. Der koste de med fluffy kyr i Klimahog, vandret i Glencoe’s nydelige natur og var på utkikk etter uhyret i Loch Ness elva!

Godgjengen i Highland foran Urquhart Castle:)

Storfornøyde med den første utenlandsturen, skiller vi nå lag og drar hjem til høstferien. Med det sagt gledes det allerede til vi møtes igjen på folkehøgskolen om en uke <33

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ