Reiseliv på tur?

Reiseliv • 22 / september / 19

På onsdag var reiselivsklassen på besøk hos Thon Hotell Høyers og fikk privatomvisning. Deretter var vi i klatreparken og avsluttet dagen med en kosekveld i klasserommet.

Thon Hotel Høyers

Vi startet dagen med omvisning på Thon Hotel Høyers. Der lærte vi om hotellnæringen bla. om ulike hotell stillinger, hvordan et hotell drives, arbeidsoppgaver og prismarkedet. For å jobbe i hotellbransjen er det fint å ha et fagbrev men det er like viktig å være utadvendt, hyggelig og imøtekommende. En arbeidsdag for hotellet er veldig variert, og selv om de skal stelle i stand til gjester som skal overnatte, har de i tillegg konferanser, selskaper og møter som det skal ordnes til. Det var veldig kjekt å se «behind the scenes» på hvordan et hotell fungerer/drives. Kanskje noen av reiselivselevene ender opp i denne bransjen i fremtiden.

Deretter tok vi bussen til Skien fritidspark, hvor klatreparken var på programmet. Vi fikk klatre i forskjellige løyper, hvor vanskelighetsgraden varierte.

Til lunsj spiste vi god grillmat.

På kvelden hadde vi kosekveld i klasserommet, hvor gulvet var laget om til en stor seng med madrasser. Vi koste oss med brus og brownies og så en film sammen.

Resten av uka har gått til forberedelser til Skottland sammen med Backpacker klassen.

Vår første utenlandstur nærmer seg så følg med for videre oppdateringer og følg vår Instagram konto: @Reiseliv2019

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ