Reiseliv recap del 2

GeneralReiseliv • 01 / april / 22

Tiden etter jul har gått ekstremt fort og vi har hatt mange prosjekter på gang. Det er vanskelig å ta inn at vi nå har under 3 uker igjen på skolen ekskludert turen til New York med håndball og felles tur til Italia.

Da vi kom tilbake til skolen etter jul, startet arbeidet med elevkvelden vår. Det har vært hard og intens jobbing i tillegg til sene kvelder, men alt var verdt det med hvordan resultatet ble. Vi ble kjempe fornøyde med alle sangene, dansene, sketsjene og videoene vi lagde. En av høydepunktene var da vi lagde en hyllest til Morten med egenskrevet tekst til melodien «It’s all coming back to me now”. Vi var også veldig heldige og komme i kontakt med tidligere elever på reiseliv og fikk laget en video med hilsener fra dem. Og det er tydelig at Morten har satt preg på mange liv gjennom tidene.

Midt inne i planlegging av elevkvelden skjedde det også flere ting med resten av skolen. Vi har blant annet hatt skoleball, med tema maskerade og hatt en felles tur til Rauland. Her fikk vi stått på slalåm, gått langrenn, aket, gått turer, isfiske og hundekjøring. Den turen var som alt annet veldig gøy.

Uka før vinterferien var det duket for en ny linjeuke og linjer reiste på tur, men denne gang var ikke reiseliv med. Nemlig for New York turen ble flyttet med håp om mindre korona før påskeferie. Det ble med dette en mer alternativ uke. Vi har hatt matlaging med Mia, volley og andre aktiviteter med håndball, sjakk kurs med sjakk og planlegging av kulturarrangement. Før vi reiste hjem for vinterferie lagde vi også felles lunsj for resten av skolen sammen med kjøkkenet. Resultatet ble noen saftige burgere!

Under linje uka ble det også lagt inn litt tid til å planlegge praksisuka som var i uke 9. Her ble erfaringene forskjellige, da vi valgte å gjøre litt forskjellige ting gjennom uka. En litt større gruppe av oss, valgte å gjøre noe sammen denne uka og planla en tur til Vilnius og Riga. Dette ble en vellykket tur og vi lærte masse om å ikke ha et sikkerhetsnett rundt oss, som vi har hatt de andre gangene vi har vært på tur.

Neste på programmet, da vi kom tilbake fra praksis uka var kulturarrangement med backpack. Vi fikk en liten smakebit på dette noen uker tidligere, da de tok oss på en reise til Japan. Senere fikk vi blitt bedre kjent med landet New Zealand, mens backpack fikk blitt bedre kjent med Etiopia og Argentina. Kulturarrangement gikk ut på å bli bedre kjent med landet gjennom informasjon, aktiviteter og mat opplevelser. Noe som har vært veldig gøy. Et annet punkt etter praksis uka, var da hele skolen gikk sammen å lage en felles musikal. Det kan tyde at elevkvelden satt spor, da det var ekstra artig at så mange fra reiseliv å se på scena!

Gjennom hele våren har vi også hatt utdanningssamtaler med Morten. Han er ikke bare en god reiseleder, men også en veldig flink veiviser i livet. Vi har gått gjennom tester og en-til-en samtaler. Noen har iallefall fått en litt mer klar tanke på hva de skal gjøre til neste år. 

Ellers har mange av timene etter praksis uka brukt til forberedelser til New York. Vi var også så heldige å få prøve ut curling med Ball&games, som et lite avbrekk fra all planleggingen. Det var veldig gøy å prøve en ny sport, da den var ny for de aller fleste og vi fikk på oss noen veldig kule bukser!

I går tok vi korona test og alle var negative, så i dag er dagen vi reiser vi til New York og vi gleder oss kjempe masse. Det er bare å glede seg, for å se hva som venter. Følg oss på instagram da vel, der vil du få oppdateringer daglig! @reiselivgrenlandfhs

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ